SUV-ul Aurus Komendant parcurge testele finale pe drumurile publice din Suedia

23 Ianuarie 2020, 14:11
Denis Godorozea
O apariţie curioasă şi mai puţin obişnuită a avut loc pe drumurile publice din Suedia — Aurus Komendant, primul SUV din gama constructorului rusesc, a fost surprins în timpul testelor finale înainte de prezentarea oficială. Deşi caroseria este în continuare acoperită cu peliculă protectoare, mai multe elemente de design noi pot fi văzute pe prototipul de teste.
Potrivit informaţiilor furnizate de presa rusească, prototipurile Komendant au fost livrate în Suedia în luna ianuarie a acestui an, unde sunt dezvoltate mai multe poligoane de teste de iarnă, la temperaturi joase, cu zăpadă şi viscol. Acum câteva zile Komendant a fost lansat în regim de teste şi pe drumurile publice, iar astfel a ajuns în vizorul camerelor "spionilor" auto.

Aurus Komendant are la bază platforma tehnică EMP, comună cu cea utilizată de sedanul Senat. Modelele vor avea un substrat tehnic comun, inclusiv sistemul de propulsie hibrid cu benzinar turbo V8 şi un motor electric. Designul SUV-ului nu va fi însă identic cu cel al sedanului şi limuzinei, deşi limbajul stilistic al mărcii a fost menţinut fără prea mari modificări.
Nu se cunoaşte data exactă a lansării noului Komendant. Deşi iniţial lansarea a fost planificată pentru anul curent, ulterior oficialii companiei au amânat startul producţiei pentru anul 2022, însă nu este exclus că premiera publică ar putea avea loc pe parcursul acestui an.
0
1,282
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!