Schimbare radicală de design la mijloc de carieră: aşa va arăta Mercedes-Benz E-Class facelift

24 Ianuarie 2020, 14:31
Denis Godorozea
Mercedes-Benz a organizat o prezentare prealabilă a versiunii facelift a actualei generaţii E-Class. Modelul german va beneficia curând de actualizarea de mijloc de carieră, noua versiune urmând să fie prezentată în vara acestui an. Deşi maşinile prezentate de oficialii constructorului din Stuttgart au fost acoperite cu pelicule protectoare pentru a ascunde designul, cea mai mare parte a formelor exterioare putea fi văzută pe prototipurile camuflate. Pe baza acestor imagini cei de la Kolesa.ru au încercat să-şi imagineze cum va arăta E-Class facelift şi se pare că designul ruşilor este apropiat la maxim de varianta de serie.
Practic toate elementele exterioare au fost înlocuite cu unele noi, designul fiind ajustat în conformitate cu actualul limbaj stilistic al mărcii germane. Aparent, de la originalul W213 versiunea actualizată va moşteni doar silueta caroseriei. Farurile vor avea în continuare o formă ondulată, dar vor fi de dimensiuni mai mici, pe când calandrul a fost uşor mărit. La posterior blocurile optice au fost înlocuite cu unele complet noi, cu elemente de iluminare situate şi pe capacul portbagajului. Aceste modificări, aparent minore, au dus la schimbarea celorlalte elemente de caroserie, precum capota, capacul portbagajului, aripile faţă şi barele de protecţie.
Cel mai probabil cu un limbaj stilistic asemănător curând va debuta şi noua generaţie a navei amiral Mercedes-Benz S-Class. Imaginile spion publicate anterior sugerează că limuzina de top va opta în continuare pentru linii de design ondulate, iar viitorul E-Class facelift va prefaţa acest design modificat. Pe lângă aspectul exterior modificat, germanii au pregătit surprize mari şi pentru substratul tehnic al actualei generaţii Mercedes-Benz E-Class W213, despre care am relatat într-o ştire precedentă.
0
3,781
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!