Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Subaru a prezentat prototipul viitorului SUV 100% electric dezvoltat în colaborare cu Toyota

21 Ianuarie 2020 - 09:11
Denis Godorozea
Viitorul crossover 100% electric din gama Subaru a fost surprins în primele imagini publicate în web. Nu se cunoaşte, dacă acesta este un concept capabil să ruleze precum un automobil sau dacă ar fi vorba despre o mostră statică, însă exemplarul din imagini prezintă aspectul exterior al viitorului model de serie. Cel puţin parţial.
După cum au confirmat şi oficialii Subaru, compania niponă urmează să lanseze un prim model electric de serie original în 2022. Constructorul nu a furnizat, însă informaţii adiţionale despre substratul tehnic al modelului, iar prototipul din imagini prezintă doar aspectul său exterior, ce se distinge mult de actuala gamă Subaru. Astfel, se pare că electromobilele Subaru vor avea un design distinctiv.
Totuşi, mai devreme cei de la Subaru au confirmat că viitorul electromobil este dezvoltat în colaborare cu Toyota. Se pare că la dezvoltarea electromobilului cele două companii vor coopera precum şi în cazul sportcar-urilor Subaru BRZ şi Toyota GT86. La baza electromobilelor se va situa platforma tehnică e-TNGA, deci un substrat tehnic derivat din platforma actualelor Toyota Prius, Camry şi RAV4. Platforma modulară prevede mai multe tipuri de propulsie, putere şi baterii de diverse dimensiuni. Electromobilele construite pe platforma respectivă vor putea avea tracţiune pe puntea faţă, pe puntea spate, sau integrală. Bineînţeles, electromobilul Subaru va opta pentru cea din urmă ecuaţie :)
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter