Subaru prezintă break-ul de performanţă Levorg STI care vine să modifice limbajul stilistic al mărcii

10 Ianuarie 2020, 15:54
Denis Godorozea
Subaru a prezentat la Tokyo noul break de performanţă Levorg STI Sport. Deocamdată este vorba despre prototipul viitorului model, însă versiunea de serie nu se va distinge prea mult. Levorg vine să împrospăteze limbajul stilistic al mărcii nipone şi este primul Subaru cu suspensie adaptivă.
Deşi noul Levorg STI Sport se inspiră mult de la modelele curente în materie de design, break-ul aduce câteva elemente absolut noi pentru constructorul nipon, precum blocurile optice faţă şi spate cu multiple elemente de iluminare de tip LED. Totodată, o parte din elementele tradiţionale, precum incizia de aer de pe capotă, au rămas neschimbate. Constructorul nu a dezvăluit deocamdată ambianţa interioară a maşinii, însă aceasta va putea fi văzută pe versiunea de serie, care urmează să debuteze pe parcursul acestui an. Schimbări radicale, însă, nu sunt aşteptate.

Subaru Levorg STI Sport are la bază noua platformă modulară Subaru Global Platform, pe care ulterior se vor baza toate modelele din gama niponilor. Sub capota break-ului s-a situat benzinarul turbo boxer de 1.8 litri, însă constructorul nu a dezvăluit informaţii despre caracteristicile tehnice şi dinamice ale acestuia.
Pentru prima dată pe un model de serie Subaru, Levorg a primit o suspensie cu amortizoare adaptive ajustabile, ce oferă posibilitatea celui din spatele volanului să seteze rigiditatea acestora şi garda la sol după bunul plac, în limitele prevăzute de ingineri. Totodată, la dispoziţia şoferului este pus setul de comenzi Drive Mode Select pe volan, cu mai multe regimuri de condus ce modifică comportamentul tandemului propulsor-cutie, sistemului de tracţiune integrală şi suspensiei.
0
1,766
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!