Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Unic în lume: primul Lexus LC 500 Convertible 1 of 1 a fost vândut pentru un preţ uriaş

21 Ianuarie 2020 - 17:28
Denis Godorozea
Prima unitate a noii versiuni decapotabile Lexus LC 500 Convertible a fost vândută pentru un preţ record în acest week-end în SUA. Modelul LC Inspiration Series Launch Exclusive 1 of 1 a primit un număr de identificare cu totul special, ce sfârşeşte cu cifrele "100001", şi a devenit o adevărată bijuterie în colecţia fanului modelelor nipone.
Aşadar, Lexus LC 500 Convertible a devenit cel mai scump model de serie comercializat vreodată de compania premium niponă. Parte a ediţiei limitate Inspiration Series, compuse din doar 100 exemplare, primul automobil este cu totul special, însă acest exclusivism este dictat doar de numărul de identificare special, dar şi preţul exorbitant pentru care a fost vândut. Noul proprietar va achita pentru decapotabila niponă 2,000,000 dolari americani. Mijloacele băneşti obţinute în urma licitaţiei vor fi distribuite fondurilor de caritate pentru copii şi veterani din SUA.
Pe lângă automobilul exclusiv, noul proprietar care a decis să-şi păstreze anonimatul, a primit o schiţă originală cu decapotabila niponă, semnată de inginerii uzinei unde este asamblată maşina. Tot la pachet va fi livrat un portofoliu cu imagini exclusive captate pe linia de producţie, dar şi un abonament pentru şcoala de condus de performanţă din Pebble Beach.
Lexus LC 500 Convertible este prima decapotabilă din gama constructorului nipon cu acoperiş pliabil textil. Primul automobil are o caroserie de culoare albastră, Structural Blue, şi dispune de elemente decorative din fibră de carbon speciale. Sub capota decapotabilei se regăseşte benzinarul V8 de 5.0 litri, aspirat natural, ce livrează 477 CP şi 540 Nm. Motorul se cuplează la cutia automată cu 10 rapoarte, ce transmite cuplul pe puntea spate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter