(VIDEO) Euro NCAP a ales cele mai sigure modele ale anului 2019! Care sunt acestea?

9 Ianuarie 2020, 09:26
Denis Godorozea
Euro NCAP a numit cele mai sigure automobile testate în 2019, împărţindu-le în categorii. Tesla a reuşit performanţa să cucerească titlul celui mai sigur model în segment în 3 categorii.

Pe parcursul anului trecut specialiştii de la Euro NCAP au reuşit să testeze 55 automobile de diverse dimensiuni şi categorii de preţ. Majoritatea maşinilor au reuşit să atingă rezultatul maxim de 5 stele, însă doar câteva modele au fost numite drept cele mai sigure maşini în segment.
Astfel, în segmentul maşinilor de familie de dimensiuni mari cel mai bine s-au manifestat modelele Tesla Model 3 şi BMW Seria 3 — cei de la Euro NCAP nu au putut alege un câştigător ferm, iar astfel modelele din SUA şi Germania au împărţit titlul celui mai bun model în segment. În segmentul SUV-urilor de dimensiuni mari cel mai bun model a fost ales Tesla Model X, în timp ce în segmentul maşinilor de familie de dimensiuni compacte cel mai bun rezultat a fost atins de Mercedes-Benz CLA. Clasa SUV-urilor de dimensiuni compacte a fost dominată anul trecut de Subaru Forester, în timp ce în clasa modelelor ultra-compacte poziţia de top a fost împărţită de Audi A1 şi Renault Clio. În segmentul electromobilelor şi hibridelor Tesla Model 3 a condus decisiv.
0
2,113
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!