Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Istoria salvării unui pisoi din planşa de bord a unui Duster în România

21 Ianuarie 2020 - 12:08
Denis Godorozea
Angajaţii unui service din România au fost alertaţi despre un pisic blocat în planşa de bord a unui Dacia Duster şi, deşi ziua a luat sfârşit, aceştia au intervenit cu întreaga echipă chiar şi în afara orelor de muncă pentru a salva micuţul patruped. Întreg procesul a fost înregistrat de camera video a unuia dintre participanţi.
Proprietarul SUV-ului Duster şi al pisicului a fost surprins să audă mieunatul disperat al patrupedului îndrăgit de undeva de prin interiorul planşei de bord. După mai multe încercări de a stabili unde exact se află patrupedul şi cum a ajuns acolo, proprietarul a încercat să-l salveze de sine stătător, însă nu i-a reuşit. Astfel, de frică ca micuţul să nu îngheţe aşteptând salvarea, maşina fiind parcată afară, proprietarul s-a văzut nevoit să apeleze la un amic de-al său, mecanic angajat într-un service din preajmă.
Deşi se afla în afara orelor de muncă, amicul i-a venit în ajutor proprietarului de Duster, ba cu aproape întreaga echipă de angajaţi şi o echipă de cameramani, care au şi surprins procesul. Până şi la service angajaţii au încercat să-l facă pe patruped să părăsească de sine stătător adăpostul improvizat încercând să-l atragă cu gustări. Pisicul, însă, nu a reuşit să iasă şi astfel au intervenit mecanicii, care într-un final au şi salvat patrupedul după câteva ore de aşteptare. Cum s-a produs totul puteţi urmări în secvenţa video de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter