(VIDEO) Porsche a creat cel mai tare spot publicitar pentru Super Bowl

27 Ianuarie 2020, 10:56
Denis Godorozea
Urmărire ca în filmele de acţiune marca Hollywood — Porsche a publicat un spot publicitar incendiar unde Taycan este urmărit de flota de maşini clasice din muzeul constructorului german. Astfel, germanii revin cu un spot special pentru Super Bowl, pentru prima dată din 1997. Clipul The Heist vine să evidenţieze stilul distinctiv al maşinilor cu sigla Porsche, create cu multe decenii mai devreme, dar care se regăsesc şi pe modelele contemporane, în special pe primul electromobil al mărcii — Taycan Turbo S.
În centrul istorioarei create de Porsche este un Taycan, tocmai furat din muzeul Porsche, iar pentru a opri infractorul au pornit modelele clasice şi contemporane aflate în acelaşi muzeu, inclusiv modelele legendare Porsche 917 K, dar şi cele mai noi 918 Spyder şi 911 GT2 RS. Culmea este că în aceeaşi cursă se regăseşte până şi tractorul 218 Standard. Totodată, germanii au inclus în materialul video şi un teaser important pentru fanii mărcii — super-coupe-ul 911 GT3 de nouă generaţie, care nu a marcat încă debutul.
Super Bowl este un eveniment important în SUA, fiind meciul final în campionatul fotbalului american profesionist. În acest an meciul va avea loc pe 2 februarie. Constructorii auto prezenţi pe piaţa americană au o tradiţie de a face anunţuri importante în cadrul evenimentului, sau să creeze spoturi publicitare speciale — de exemplu, presa americană anticipează că în acest an General Motors în cadrul Super Bowl va anunţa relansarea brandului Hummer.
0
3,794
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!