(VIDEO) Vedeţi încălcarea unui şofer de TIR pentru care va înfunda puşcăria deşi nu a provocat victime

17 Ianuarie 2020, 12:03
Denis Godorozea
Un şofer de TIR, originar din Cehia, va înfunda puşcăria pentru o încălcare grosolană comisă în traficul rutier pe drumurile Germaniei. Din fericire, manevra periculoasă nu a provocat victime omeneşti, însă autorităţile au decis că riscul la care au fost supuşi ceilalţi participanţi la trafic a fost mult prea mare, iar suspendarea permisului de conducere este o sancţiune prea blândă pentru o astfel de grosolănie.

În interviul de mai jos sunt publicate şi secvenţe video cu încălcarea comisă de şoferul de TIR. În imagini putem vedea cum şoferul a recurs la o depăşire riscantă a unui alt camion din trafic, ieşind pe contrasens fără a se asigura, punând în pericol viaţa celorlalţi participanţi la trafic, or pe contrasens venea o coloană de maşini, inclusiv un autobuz.

Încălcarea a fost surprinsă de camera de bord a unui alt şofer de camion, care a şi postat clipul video pe reţeaua de socializare Facebook. Ulterior forţele de ordine au reuşit să identifice camionul, şoferul dar şi angajatorul acestuia. Astfel, şoferul a fost reţinut şi plasat într-o închisoare din Cehia. În cadrul procesului procurorul a solicitat o pedeapsă cu 3 ani de închisoare, iar tribunalul german a dispus o pedeapsă niţel mai blândă, de 2 ani şi 3 luni, cu executare.
0
2,405
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!