(VIDEO) Volkswagen îşi ia rămas bun de la modelul iconic Beetle cu un spot emoţionant

2 Ianuarie 2020, 17:46
Denis Godorozea
După o istorie frumoasă de 70 de ani Volkswagen Beetle se retrage definitiv din gama constructorului german, iar cu această ocazie compania a lansat un spot video de adio extrem de emoţionant — The Last Mile (Ultima Milă). În spotul video sunt surprinse momentele-cheie din viaţa unui proprietar de Volkswagen Beetle de primă generaţie, toate acestea pe fundalul piesei Let It Be de The Beatles, interpretate de elevii şcolii Pro Musica Youth Chorus.
Protagoniştii istorioarei sunt un un Volkswagen Beetle de primă generaţie şi un bărbat, care a făcut cunoştinţă cu maşina germană de mic copil, când aceasta a fost achiziţionată de tatăl său. Ulterior, maşina a venit în posesia protagonistului şi l-a însoţit încele mai importante momente din viaţă, precum primele aventuri la volan, formarea propriei familii, până când maşina şi proprietarul ei ajung la o vârstă înaintată şi urmăresc schimbările şi metamorfozele suferite de lumea înconjurătoare, tot mai axate pe ecologie şi tehnologii "verzi", iar pe drumuri sunt tot mai răspândite electromobilele. Însă "unde sfârşeşte un drum, începe imediat altul".
Volkswagen Beetle a apărut pentru prima dată acum 70 ani şi între timp a devenit un model iconic, legendar, recunoscut în întreaga lume. În prima generaţie, fără modificări prea mari, modelul a fost produs la anumite uzine timp de 65 ani, fiind comercializat oficial, între 1938 şi 2003. Producţia New Beetle, a celei de-a doua generaţie, a demarat în 1998, iar cu 14 ani mai târziu a apărut şi cea de-a treia generaţie, dezvoltată pe baza Volkswagen Jetta. Modelul a fost pensionat de curând cu o ediţie specială, iar constructorul a confirmat că Beetle nu va avea un succesor.
0
2,112
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!