Viitoarele Skoda Octavia RS şi Octavia Scout au fost deconspirate! Noile versiuni vor debuta în acest an

24 Ianuarie 2020, 16:06
Denis Godorozea
Primele imagini cu noile versiuni Skoda Octavia RS şi Octavia Scout au fost publicate în spaţiul web. Varianta de performanţă s-a prezentat în ambele tipuri de caroserie, liftback şi break, alături de break-ul cu capacităţi sporite în offroad. Noile versiuni urmează să debuteze oficial în cursul acestui an.
Cea de-a patra generaţie Skoda Octavia a fost prezentată la finalul anului trecut. Bestseller-ul ceh a căpătat un design nou, inspirat concomitent de la hatch-ul Scala şi nava amiral Superb, însă Octavia a primit şi elemente de design distinctive. Noua generaţie a marcat o revoluţie în istoria modelului, or a beneficiat pentru prima dată în istorie de o motorizare plug-in hybrid. În cadrul premierei cehii au prezentat doar versiunile standard liftback şi break, dar au promis că celelalte versiuni vor fi prezentate mai târziu, în cursul acestui an.
Precum şi anterior, Skoda Octavia RS va fi disponibilă cu două tipuri de caroserie, liftback şi break, care nu se vor distinge la nivelul părţii frontale, aici fiind rezervată o bară de protecţie cu incizii de aer mai agresive şi un calandru complet negru, care să accentueze caracterul sportiv al versiunii de performanţă. La posterior ambele tipuri de caroserie vor dispune de câte un eleron şi o bară de protecţie cu difuzor integrat. Bineînţeles, Octavia RS va avea jante generoase cu design original.
Octavia Scout ca şi anterior se va distinge în special prin prezenţa unui kit de protecţie din plastic negru pe partea de jos a caroseriei, însă pentru varianta respectivă sunt rezervate şi bare de protecţie restilizate, mai rezistente provocărilor pe drumurile avariate. Scout va avea standard o gardă al sol mărită şi va fi oferit cu motorizările de top, fiind disponibil şi un sistem de tracţiune integrală. Voci apropiate companei din Mlada Boleslav sugerează că Octavia Scout ar putea beneficia pentru prima dată de motorizări hibride.
0
1,666
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!