Volkswagen anunţă ediţia limitată la doar 250 unităţi Arteon R-Line Edition

9 Ianuarie 2020, 10:27
Denis Godorozea
Volkswagen lansează în Europa versiunea specială Arteon R-Line Edition, menită să ofere o doză de exclusivism fanilor coupe-ului cu patru uşi german. Ediţia va fi limitată la doar 250 unităţi, comercializate doar în Europa.
La exterior Arteon R-Line Edition, după cum sugerează şi denumirea, pune accentul pe sportivitate cu elemente decorative inspirate de la modelele de performanţă cu sigla Volkswagen. Clienţii nu vor putea alege nuanţa caroseriei, pentru R-Line Edition fiind prevăzută culoarea exclusivă Moonstone Grey şi jante din aliaj de 20 ţoli cu 10 spiţe Rosario, de culoare neagră. Majoritatea elementelor de decor adiţionale sunt de culoare neagră, inclusiv eleronul compact de pe hayon.
La interior coupe-urile speciale vor avea inclusă standard tapiseria din piele fină Nappa, sistem de navigaţie, scaune încălzite electric şi întreg pachetul de sisteme de siguranţă şi asistenţă activă pentru şofer. La alegere vor fi disponibile doar unităţile de propulsie de top, printre care benzinarele 2.0 TSI cu 190 sau 280 CP la activ, şi turbodiesel 2.0 TDI cu 190 sau 240 CP. Motoarele se cuplează la cutia robotizată cu 7 rapoarte şi dublu ambreiaj DSG, aici fiind prevăzută standard şi suspensia adaptivă. Opţional poate fi bifat sistemul de tracţiune integrală 4Motion.
În total vor fi produse doar 250 unităţi Volkswagen Arteon R-Line Edition. În Germania versiunea specială are un preţ de pornire de 56 mii euro, pentru varianta cu benzinar turbo de 190 CP şi tracţiune pe puntea faţă. Cu motoare mai performante şi opţionale bifate preţul poate depăşi 60 mii euro.
0
2,805
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!