Volvo XC Adventure: start pentru primul proiect video de aventuri şi acţiune auto din Moldova

21 Ianuarie 2020, 00:03
Ilie Toma
Pasionaţi de automobile şi aventuri, uniţi-vă! Pasionaţi de Volvo, adunaţi-vă mai aproape! Pasionaţi de istorii captivante şi de provocări, fiţi pe faţă în următoarele zile! Pentru că noi, echipa de expediţioniştri de la PiataAuto.md, împreună cu partenerii noştri de la Volvo Moldova şi BEMOL, v-am pregătit ceva cu totul special!
E ceva ce n-am mai făcut până acum, dar în acelaşi timp ne-am dorit demult s-o facem! E ceva ce va putea fi urmărit în cu totul alt format decât alte aventuri anterioare de-ale noastre. E Volvo XC Adventure — un proiect video de aventuri şi acţiune specială prin Moldova.

Aşadar, haideţi să vă intrigăm mai mult despre ce va urma! Dimineaţă, pe 21 ianuarie, adică peste foarte puţin timp, trei dintre aventurierii noştri se vor întâlni la un punct de pornire de lângă Chişinău. Pe ei îi aşteaptă 3 SUV-uri Volvo — XC40, XC60 şi XC90. Vor urma 3 zile de aventuri intense, dar protagoniştii noştri nu au habar ce urmează să facă la fiecare nou pas, sau care e „planul”. Pas cu pas, lor li se vor distribui noi provocări, iar la unele dintre acestea veţi participa şi veţi avea un cuvânt decisiv de spus voi, dragii noştri — publicul nostru! Aşa că staţi pe aproape neapărat!
Dar acest proiect e diferit şi prin forma în care îl veţi putea vedea! De această dată nu vom avea deloc relatări textuale şi fotografice în zilele în care ne mişcăm propriu-zis. În schimb, vom avea câte o mini-emisiune pentru fiecare zi a aventurii noastre! Câte un adventure video consistent, dacă vreţi, publicat direct din mijlocul aventurii, în fiecare dimineaţă următoare!

Veţi putea găsi aceste adventure video pe canalul nostru de YouTube (daţi subscribe şi notificare dacă încă n-aţi făcut-o), dar şi pe Facebook, pe pagina noastră de Facebook . Fireşte, pe PiataAuto.md direct vom publica zilnic câte o postare cu aceste episoade incluse. De asemenea, veţi putea urmări uşor aceste episoade video de aventură şi pe Smart TV-urile voastre de acasă, prin aplicaţiile YouTube şi Facebook Watch. Aşadar, abonaţi-vă de pe acum, setaţi-vă notificările şi savuraţi ce va urma! O echipă de producţie mai mare ca niciodată va munci pentru a crea ceva inedit şi captivant pentru voi! Iar comentariile voastre de susţinere, critică sau sugestii ne sunt extrem de importante, aşa că vă îndemnăm să vă spuneţi părerea oriunde vă este mai la îndemână!
Şi, desigur, odată ce toată aventura are loc chiar în aceste zile, vor exista şi multe transmisiuni LIVE, în care vom împărtăşi în direct unele provocări sau în care vă vom îndemna să participaţi direct! Implicarea voastră în Volvo XC Adventure va fi foarte intensă, poate mai intensă ca niciodată, pentru că voi veţi avea un rol decisiv de mai multe ori! Primul LIVE va fi transmis chiar azi dimineaţă, atunci când va lua start aventura cu cele 3 SUV-uri Volvo! Iar toate postările din reţele sociale le veţi putea găsi la hashtag-ul #VolvoXCadventure.

Va fi frumos! Va fi captivant! Va fi cum n-a mai fost vreodată şi vrem să explorăm împreună cu voi un format absolut nou de interacţiune, de aventură şi de conectare cu publicul în experienţele pe care le înfruntăm!

Să înceapă Volvo XC Adventure! Staţi aproape de noi, staţi mai aproape ca niciodată!
0
2,969
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!