Yamaha îşi îndeamnă clienţii să nu să se ascundă în husele intrumentelor muzicale după evadarea lui Carlos Ghosn

16 Ianuarie 2020, 09:25
Denis Godorozea
Yamaha a făcut haz pe seama presupusului mod de evadare la care a recurs Carlos Ghosn pentru a scăpa de justiţia niponă, fiind ascuns într-o husă de instrumente muzicale. Astfel, cei de la Yamaha şi-au îndemnat clienţii să nu să se ascundă în husele instrumentelor muzicale pentru a evita accidente nedorite.
Deşi în tweet-ul său Yamaha susţine că nu face referire la un caz anumit sau la o persoană, este evident că niponii au glumit, astfel, pe seama fostului conducător al Alianţei Renault-Nissan Carlos Ghosn, care potrivit presei a reuşit să evadeze din Japonia anume într-o husă de instrumente muzicale. Într-un interviu recent Ghosn a refuzat să ofere detalii despre modul în care a reuşit să părăsească Japonia, astfel informaţiile apărute în presă rămân a fi doar presupuneri.

De menţionat, că tweet-ul a fost publicat de Yamaha Corporation, companie sau divizie care produce instrumente muzicale recunoscute în întreaga lume. Compania, însă, are aceeaşi proprietari şi deţine acţiuni în cadrul constructorului de motociclete Yamaha Motor Company.
0
1,332
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!