Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

ABT Sportsline aplică un tratament special celui mai performant SUV din gama germanilor — Audi RS Q8

12 Februarie 2020 - 10:46
Denis Godorozea
Atelierul ABT Sportsline lansează un set de modificări pentru SUV-ul de performanţă de top Audi RS Q8. Tunerii s-au bazat pe reţeta proprie de modificări discrete cu câteva elemente originale pe exterior şi un surplus de putere pentru unitatea de propulsie de sub capotă.
Versiunea "standard" Audi RS Q8 oferă performanţe maxime şi s-a impus cu recorduri de timp pe Iadul Verde, mizând pe benzinarul turbo V8 de 4.0 litri în cadrul unui sistem de propulsie micro-hibrid de 48 V. Cei de la ABT Sportsline şi-au propus, însă, să stoarcă cifre maxime din unitatea respectivă, dar fără prea multe sacrificii, or SUV-ul de performanţă va beneficia în continuare de garanţia oferită de producător chiar şi cu modificările aplicate de tunerii de la ABT Sportsline. Asta pentru că propulsorul este doar echipat cu o unitate de control adiţională — ABT Engine Control, sau prescurtat AEC, care livrează un surplus de 100 CP şi 80 Nm, puterea maximă fiind de 700 CP şi 880 Nm.
Concomitent tunerii germani pot livra clienţilor o suspensie ajustabilă, cu 3 regimuri presetate. În regimul ABT Comfort Level suspensia are o gardă la sol micşorată cu 25 mm, pe când regimul ABT Dynamic Level suspensia are o gardă la sol micşorată cu 15 mm comparativ cu suspensia standard. Cel de-al treilea regim prevede o gardă la sol micşorată cu până la 65 mm şi este denumit Loading Level sau Coffee Mode, însă este disponibil doar când automobilul staţionează, pentru un proces de îmbarcare mai comod şi un acces mai confortabil la portbagaj.
Cei de la ABT Sportsline nu au pregătit, însă, prea multe modificări stilistice — clienţii pot solicita echiparea maşinii cu proiectoare LED cu sigla atelierului de tuning, iar ulterior vor fi disponibile câteva seturi de jante originale semnate de ABT. Preţul modificărilor nu a fost anunţat şi, cel mai probabil, este stabilit individual în funcţie de modificările solicitate de client.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter