Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

ABT Sportsline lansează un pachet de tuning spectaculos pentru Volkswagen Multivan T6.1

10 Februarie 2020 - 11:29
Denis Godorozea
După o serie de pachete de tuning mai discrete lansate de cei de la ABT Sportsline pentru gamele Volkswagen şi Audi, acum tunerii germani au pregătit o adevărată surpriză pentru proprietarii Volkswagen Multivan T6.1. Monovolumul poate beneficia nu doar de un set nou de jante şi surplus de putere sub capotă, dar şi de un kit aerodinamic spectaculos şi original.
Noul pachet de modificări exterioare poate fi comandat de toţi proprietarii VW T6.1, indiferent de motorizare şi nivel de echipare. Monovolumele vor avea pe exterior bare de protecţie noi, mai agresive, cu splitter integrat în bara frontală şi un difuzor montat pe bara spate, praguri laterale generoase, eleron masiv pe plafon şi un calandru modificat. Concomitent clienţii vor putea alege dintre câteva seturi de jante originale ABT Sportsline de 19 sau 20 ţoli. Indiferent de unitatea de propulsie de sub capotă specialiştii din cadrul atelierului de tuning propun instalarea unui sistem de evacuare cu două terminaţii duble.
Din punct de vedere tehnic cei de la ABT Sportsline propun înlocuirea componentelor de bază a suspensiei cu unele de performanţă, livrate de Bilstein. Datorită modificărilor garda la sol poate fi redusă cu 40 sau chiar 70 mm. Surplusul de putere, însă, este în continuare valabil doar pentru unităţile turbodiesel de top — 2.0 TDI va livra în urma modificărilor 180 CP (+30 CP) şi 400 Nm (+60 Nm), pe când varianta biTDI este capabilă de 226 CP şi 490 Nm (+27 CP şi, respectiv, +40 Nm). Surplusul de putere se datorează unităţii de control ABT Engine Control (AEC) montate adiţional.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (11 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter