Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Acest Mercedes-Benz E-Class W124 imaculat costă cât un sedan actual bine dotat

12 Februarie 2020 - 14:11
Denis Godorozea
Pe un site european de vânzări auto a fost plasat un anunţ cu un Mercedes-Benz E-Class W124 cu totul special — sedanul produs acum aproape 30 de ani este într-o stare tehnică perfectă iar odometrul nu indică nici măcar 400 de kilometri parcurşi! Însă şi preţul este pe măsură, bineînţeles, similar unui E-Class de generaţie curentă cu echipamente opţionale.
Exemplarul respectiv are o caroserie de tip sedan, vopsită în nuanţa Impala Metallic, un habitaclu tapisat cu piele şi inserţii din lemn. În lista opţionalelor în momentul achiziţiei au fost bifate geamurile acţionate electric şi sistem audio livrat de Pioneer. Sedanul a fost achiziţionat în 1991 şi timp de aproape 30 de ani a fost deţinut de o singură persoană, foarte înstărită, aparent, or până în prezent maşina a fost păstrată în garajul proprietarului alături de multe alte bijuterii pe patru roţi. Odometrul maşinii indică un parcurs de doar 378 kilometri.
Viitorul proprietar va primi cu automobilul setul original de instrumente şi actele originale oferite la prima achiziţie în 1991. Sedanul în motorizarea 300 D Turbo are sub capotă unitatea de 3.0 litri pe motorină, ce livrează 143 CP şi se cuplează la cutia automată cu 4 rapoarte, ce transmite cuplul pe puntea spate.
Preţul maşinii este de 59,900 euro — cam tot atât costă un E-Class de generaţie actuală cu echipamente opţionale bifate. Însă un adevărat fan al mărcii din Stuttgart ar fi gata să cheltuie o sumă de zece ori mai mare pentru un exemplar la fel de bine păstrat şi cu un parcurs similar.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter