Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Atelierul Keyvany a pregătit un pachet bestial de modificări pentru super-SUV-ul Lamborghini Urus

12 Februarie 2020 - 16:14
Denis Godorozea
Reţeta celor de la Keyvany pentru pachetul de tuning pentru Lamborghini Urus poate fi descrisă doar prin cuvintele "fibră de carbon" — germanii şi-au propus să înlocuiască toate elementele de caroserie posibile cu acest material şi au decorat exteriorul super-SUV-ului cu un kit aerodinamic extrem de agresiv. Germanii promit şi proprietăţi dinamice îmbunătăţite, or Urus a pierdut câteva kilograme în urma modificărilor aplicate, dar şi a beneficiat de un surplus de putere.
Lamborghini Urus în versiunea standard poate inspira frică oricărui participant la trafic — SUV-ul italian a meritat titlul unui dintre cele mai dinamice automobile din lume, iar orice element de caroserie de pe exterior este inspirat direct din lumea performanţei, de la supercar-urile semnate de Lamborghini. Totuşi, designerii italieni au găsit echilibrul perfect dintre agresivitate şi stil, echilibru tulburat acum de cei de la Keyvany. Până şi tunerii şi-au numit creaţia o nebunie adevărată!
Urus-ul modificat, botezat Keyrus, exagerează cu forme şi dimensiuni, având caroseria ornamentată cu suprafeţe din fibră de carbon, precum ataşamentele de pe aripi, splitter-ul frontal, difuzorul posterior şi două eleroane masive de la posterior. Tot din fibră de carbon sunt executate noile capace ale oglinzilor retrovizoare exterioare şi capota, iar jantele standard au fost înlocuite cu unele originale, de 24 ţoli.
Graţie noilor elemente Urus a devenit mai uşor cu 75 kilograme. Propulsorul biturbo V8 de 4.0 litri, ce oferă standard 650 CP şi 850 Nm este capabil să livreze acum 820 CP şi 1,100 Nm, deci avem un surplus de 170 CP şi 250 Nm. Aceste modificări au dus în tandem la un timp de acceleraţie de 3.3 secunde până la 100 km/h, sau cu 0.3 secunde mai rapid decât acelaşi exerciţiu este executat de Urus-ul standard. Preţul modificărilor nu a fost anunţat, or poate varia în funcţie de preferinţele clienţilor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter