Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cea de-a patra generaţie Audi A3 debutează în primele imagini cu versiunea de performanţă S3

7 Februarie 2020 - 10:34
Denis Godorozea
Cea de-a patra generaţie Audi A3 se pregăteşte de debutul mondial — constructorul din Ingolstadt a publicat primele imagini şi informaţii despre cea mai performantă versiune din serie, Audi S3. Deşi prototipul este camuflat încă, acesta dezvăluie o parte din elementele noi de design, care nu a suferit, însă, o revoluţie.
Viitorul hot-hatch cu indicile S3 nu abundă cu elemente agresive de design, or germanii au rezervat niţel loc pentru versiunea de top RS3, care va debuta mai târziu. Majoritatea elementelor de design, precum farurile, blocurile optice spate, aripile, portierele şi capota vor fi identice cu cele de pe hatch-ul standard A3, diferenţa fiind făcută la nivel de bare de protecţie şi sistemul de evacuare cu două terminaţii duble pe posterior.
Sub capota Audi S3 se va situa benzinarul turboaspirat de 2.0 litri, cu 4 cilindri, ce are la activ 310 CP şi 400 Nm. Motorul se cuplează standard la cutia robotizată S tronic cu 7 rapoarte şi sistemul de tracţiune integrală quattro. Nu se aşteaptă surprize nici la nivel de suspensie, cu excepţia amortizoarelor adaptive magnetic ride, care vor fi eliminate din lista opţiunilor disponibile pentru S3.
Premiera noii generaţii Audi A3 va avea loc în luna martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Concomitent germanii ar putea prezenta şi prima versiune de performanţă S3, iar până la finalul anului va fi lansată şi versiunea de top, RS3.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter