Doi poliţişti şi-au pierdut viaţa în două accidente cumplite pe drumurile ţării în această noapte

25 Februarie 2020, 13:21
Denis Godorozea
Două accidente rutiere tragice au avut loc în noaptea zilei de azi pe drumurile ţării. În urma accidentelor, doi angajaţi ai poliţiei şi-au pierdut viaţa.

Primul accident a avut loc în seara zilei de ieri, aproximativ la ora 20:17, pe traseul M3 la intrare în comuna Băcioi, municipiul Chişinău. Un poliţist în vârstă de 38 ani a pierdut controlul volanului şi a accidentat un indicator rutier şi un alt automobil din trafic. Din cauza traumatismelor bărbatul a decedat pe loc.
Al doilea accident a avut loc în dimineaţa zilei de azi, aproximativ la ora 4:28, pe traseul Chişinău-Ungheni, în apropiere de satul Pănăşeşti, raionul Străşeni. La volanul automobilului de model Mitsubishi Outlander se afla un angajat al poliţiei, în vârstă de 35 ani. Precum şi în primul caz, şoferul a pierdut controlul volanului şi a derapat de pe traseu iar automobilul a fost ulterior inversat. În consecinţă automobilul a luat foc, fapt ce a dus la decesul poliţistului blocat în automobil. În maşină se afla o tânără de 18 ani, care a fost aruncată din automobil după ce a spart parbrizul. Pasagera a fost transportată la spilat cu diverse traumatisme.
Poliţia a pornit câte o anchetă penală pe ambele cazuri pentru a stabili toate circumstanţele accidentelor. La moment IGP nu a comunicat despre starea tinerei transportate la spital. Poliţia Naţională transmite condoleanţe familiilor celor decedaţi.
0
1,994
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!