Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Hyundai a publicat primele imagini cu versiunea actualizată a compactei i30

13 Februarie 2020 - 10:38
Denis Godorozea
Compacta Hyundai i30 se pregăteşte de un facelift de mijloc de carieră. Constructorul sud-coreean a publicat primele schiţe oficiale cu hatchback-ul actualizat cu pachetul opţional N-Line inclus. Noile imagini prezintă metamorfozele suferite de compactă la nivelul părţii frontale, însă nu oferă detalii despre posteriorul maşinii şi habitaclu.
Hyundai i30 facelift va avea o fascie frontală regândită, cu un calandru nou, mai generos, şi semnături modificate LED pentru luminile de zi integrate în blocurile optice faţă. Standard hatchback-ul va fi echipat cu faruri LED, indiferent de nivelul de echipare, iar constructorul promite modificări similare şi pentru posteriorul maşinii — semnături LED noi şi o bară de protecţie retuşată. Vor fi disponibile câteva seturi noi de jante cu dimensiuni cuprinse între 16 şi 18 ţoli. În urma actualizării Hyundai va lansa pachetul de modificări N-Line şi pentru break-ul i30, acesta fiind disponibil acum doar pentru hatch.

La interior noul i30 facelift va beneficia de un instrumentar de bord digital şi un ecran al sistemului multimedia mai mare în versiunile de top — până la 10.25 inch. Hyundai nu a relatat, însă, despre actualizările de ordin tehnic.
Premiera Hyundai i30 facelift va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva în luna martie a acestui an. Alături de familia actualizată i30 sud-coreenii vor prezenta în Elveţia noua generaţie a compactei urbane Hyundai i20, care s-a ales cu primele schiţe oficiale publicate mai devreme.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter