Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

În Germania se vinde un Mercedes-Benz E 500 W124 restabilit de forţele celor de la BRABUS

17 Februarie 2020 - 19:59
Denis Godorozea
BRABUS Classic vinde acum un sedan cu totul legendar, îndrăgit de fanii Mercedes-Benz şi în special de fanii seriei W124. Este acel model, la dezvoltarea căruia au lucrat în comun specialiştii din cadrul Mercedes-Benz şi Porsche, cu V8-ul legendar de 5.0 litri, aspirat natural. Un exemplar a fost reabilitat de forţele iscusite BRABUS şi se vinde pentru un preţ destul de pământesc, de altfel, ca pentru un aşa model.
Aşadar, acest Mercedes-Benz E 500 are sub capotă propulsorul original V8 de 5.0 litri, aspirat natural, capabil să livreze 320 CP şi 470 Nm cuplu maxim. Odometrul indică acum un parcurs de 97,000 kilometri, însă acesta este unul original, iar cei de la BRABUS au avut grijă ca toate consumabilele să fie înlocuite şi ca totul să funcţioneze perfect, de parcă sedanul ar părăsi abia astăzi porţile uzinei.
Sedanul are un habitaclu tapisat cu piele perforată, combinat nu inserţii din lemn pe planşa de bord şi tunelul central, elementele de la interior fiind cele originale, reabilitate. Maşina a fost echipată în anii 1990, când a părăsit uzina de producţie, cu trapă şi patru geamuri acţionate electric. Pe exterior specialiştii din Bottrop au acoperit caroseria cu vopseaua brilliant silver metallic.
Mercedes-Benz E 500 a fost produs între anii 1991 şi 1994. Versiunea de top a fost dezvoltată de specialiştii din cadrul Mercedes-Benz în cooperare cu cei de la Porsche. Maşina a fost echipată cu benzinarul V8, preluat de la legendarul Mercedes-Benz SL şi recalibrat de specialiştii din cadrul Porsche, care au resetat şi suspensia sedanului. În ipostaza respectivă Mercedes-Benz E 500 este capabil să accelereze până la 100 km/h în 6.7 secunde, având o viteză maximă de 250 km/h.
Exemplarul reabilitat de BRABUS Classic are un preţ de 64,900 euro, fiind produs în 1994. Maşina are un parcurs de 97,064 kilometri, însă este într-o stare tehnică impecabilă, garantat de specialiştii din Bottrop. O bijuterie pe patru roţi!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (22 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter