În afara timpului: BMW prezintă versiunea exclusivă X5 Timeless căptuşită cu Alcantara

14 Februarie 2020, 09:24
Denis Godorozea
BMW şi producătorul de tapiserie Alcantara a dezvoltat o versiune exclusivă pentru SUV-ul X5, denumită Timeless. Versiunea specială vine să marcheze cele două decenii de la prima apariţie a SUV-ului iconic în gama bavarezilor, având un habitaclu căptuşit cu tapiserie din Alcantara. În total seria va enumera doar 50 unităţi X5 Timeless.
Crossover-ul special nu se distinge, însă, de celelalte versiuni doar prin tapiseria rafinată — pe exterior toate unităţile din seria X5 Timeless vor avea o caroserie vopsită în nuanţa exclusivă Mineral White iar pragurile standard vor fi înlocuite cu unele din aluminiu. Standard versiunea specială are inclusă suspensia pneumatică şi pachetul xOffroad, iar la dispoziţia şoferului este pus selectorul de regimuri de rulare, cu 4 modalităţi de funcţionare setate pentru unitatea de propulsie, suspensie, servodirecţie şi sisteme de siguranţă activă.
Toate suprafeţele de la interior, afară de ecrane şi unele elemente de control, sunt acoperite cu Alcantara, inclusiv panourile portierelor şi plafonul. Pe tetiere este aplicată inscripţia Timeless Edition Powered by Alcantara.
Aşa cum compania Alcantara îşi are originea în Italia, versiunile speciale vor fi adresate doar clienţilor din ţara respectivă. În total vor fi produse doar 50 unităţi BMW X5 Timeless, iar preţul nu a fost anunţat.
0
1,446
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!