Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz confirmă debutul noului S-Class şi SUV-ului electric EQA pentru acest an

14 Februarie 2020 - 15:36
Denis Godorozea
Concomitent cu publicarea raportului financiar pentru anul 2019 Mercedes-Benz a programat două premiere importante planificate pentru acest an. Astfel, în următoarele luni constructorul din Stuttgart va dezvălui noua generaţie a navei amiral S-Class, dar şi cel mai compact SUV din noua gamă de electromobile — versiunea de serie Mercedes-Benz EQA.
Informaţii preliminare despre cele două modele s-au strecurat prin spaţiul web ceva mai devreme, pe când viitorul EQA a fost surprins în timpul testelor iar S-Class-ul nou a fost deconspirat în întregime într-o primă imagine neoficială. Nava amiral germană va simţi modificări discrete de design dar va avansa mult din punct de vedere tehnologic. Totodată, vârful de gamă a constructorului din Stuttgart aduce o nouă arhitectură interioară pentru viitoarele modele, cu sistem multimedia cu ecran imens poziţionat vertical pe consola centrală.

Mercedes-Benz EQA va avea o platformă comună cu noua generaţie Mercedes-Benz GLA, cel mai compact SUV din gama germanilor. EQA va primi, astfel, un aspect exterior asemănător şi o siluetă identică, deşi mai devreme se anticipa că indicile respectiv va fi rezervat pentru un hatchback compact de dimensiunile noului A-Class.
Deocamdată, însă, germanii nu au stabilit date exacte pentru premierele planificate. În vara acestui an va mai avea loc un debut important — E-Class facelift. Mai târziu, cel mai probabil în toamnă vor fi prezentate şi noile S-Class şi EQA.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter