Noua generaţie BMW Seria 4 a fost deconspirată în noile imagini spion! Ce ziceţi de această grilă imensă?

6 Februarie 2020, 12:08
Denis Godorozea
Bimmerpost a publicat o nouă serie de imagini spion cu viitoarea generaţie BMW Seria 4. Coupe-ul a fost deconspirat aproape în întregime, astfel încât putem vedea partea frontală a acestuia, dar şi posteriorul, parţial. Ce ziceţi de acest calandru imens?
BMW Seria 4 a fost prefaţat anterior de conceptul stilat cu aceeaşi denumire, debutat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt în toamna anului trecut, iar imaginile spion publicate acum atestă că conceptul este foarte apropiat de varianta de serie din punct de vedere al designului, iar coupe-ul nu se teme să exagereze cu agresivitatea. Totuşi, coupe-ul de serie are elemente de design "mai pământeşti", precum farurile inspirate de la Seria 8. Mărul discordiei, însă, care a împărţit fanii mărcii bavareze în două tabere este grila radiatorului, care place la nebunie unor fani, dar este criticată dur de o altă jumătate de fani.
Premiera noului BMW Seria 4 va avea loc în acest an, iar voci apropiate constructorului bavarez sugerează că debutul public ar putea fi planificat pentru Salonul Auto de la Geneva, ce se va desfăşura în luna martie a acestui an. Ulterior va fi prezentată şi versiunea de performanţă BMW M4.
0
1,512
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!