Noua generaţie Dacia Logan a fost surprinsă pentru prima dată în timpul testelor pe drumurile publice

11 Februarie 2020, 15:37
Denis Godorozea
După o serie de imagini "spion" cu noua generaţie Dacia Sandero publicate în web, în vizorul camerelor a ajuns pentru prima dată sedanul Logan de a treia generaţie, fratele mai mare a hatch-ului Sandero. Precum şi anterior, cele două modele vor împărţi un substrat tehnic comun şi o serie de elemente stilistice, diferenţa fiind făcută în special de forma caroseriei.
Noul Logan, testat acum pe drumurile publice de constructorul din Mioveni, are caroseria camuflată de-a binelea, însă chiar şi aşa putem vedea silueta modificată a caroseriei şi o parte din formele sale exterioare. Se pare că blocurile optice din faţă, dar şi cele posterioare vor fi similare cu cele ale lui Sandero, iar cele două modele vor căpăta un aspect exterior mai agresiv datorită calandrului mai mare şi prizelor de aer mai generoase integrate în bara de protecţie faţă.
Informaţiile tehnice, anunţate anterior pentru Sandero sunt valabile şi pentru Logan. Cele două modele vor avea la bază platforma simplificată CMF-B, preluată de la noua generaţie Renault Clio, care va permite echiparea maşinilor cu o listă de echipamente de siguranţă activă mai avansate, dar şi motorizări electrificate, cel puţin micro-hibride.

Nu se cunoaşte data debutului Dacia Sandero/Logan, însă presa franceză anticipează că acestea vor fi prezentate în toamna acestui an la Salonul Auto de la Paris.
0
4,857
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!