Oficial: Dacia va prezenta conceptul primului său electromobil la Geneva!

19 Februarie 2020, 14:54
Denis Godorozea
Grupul Renault a anunţat premierele pentru Salonul Auto de la Geneva, cel mai interesant va fi însă, standul celor de la Dacia, or compania a confirmat oficial că prototipul primului electromobil al constructorului din Mioveni va debuta oficial în Elveţia în doar câteva zile!
Dacia şi Renault nu au oferit prea multe detalii despre viitoarea premieră, decât doar că aceasta va debuta cu statut de concept — modelul de serie va fi prezentat în 2021-2022. Ei bine, cel puţin vom avea ocazia să descoperim designul primului electromobil Dacia dar şi să aflăm o parte din caracteristicile electromobilului de serie, care cu siguranţă vor fi foarte apropiate de caracteristicile conceptului.
Deocamdată electromobilul Dacia poartă denumirea Urban City, însă versiunea de serie ar putea fi numită altfel. Renault susţine că acesta va fi cel mai accesibil automobil cu sistem de propulsie 100% electrică pe piaţa europeană. Voci apropiate companiei franceze au distribuit informaţii că aceasta va fi o versiune restilizată şi adaptată pentru piaţa europeană a compactei electrice Renault K-ZE, comercializate exclusiv în Asia.
0
1,591
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!