Ofiţerii Inspectoratului Naţional de Patrulare din Moldova au uniforme noi

11 Februarie 2020, 12:58
Denis Godorozea
Ofiţerii din cadrul Inspectoratului Naţional de Patrulare (INP) au fost echipaţi cu uniforme de tip nou, de culoare albastră, inspirate de la Jandarmeria naţională franceză. Reechiparea a fost realizată cu sprijinul partenerilor de dezvoltare din Europa, iar pe lângă uniformele noi angajaţii INP vor beneficia de alte echipamente.
Proiectul a fost realizat ca urmare a promovării şi dezvoltării relaţiilor de colaborare cu instituţiile de aplicare a legii din străinătate, în cadrul unui parteneriat încheiat de forţele de ordine din ţara noastră cu instituţii similare din Franţa. Noile echipamente şi uniforme au fost donate de autorităţile franceze pentru ţara noastră.
INP a menţionat că la etapa iniţială cu noile uniforme au fost echipaţi angajaţii INP ce activează în Municipiul Chişinău, iar ulterior urmează să fie reechipaţi angajaţii MAI din întreaga ţară. Uniformele au fost ajustate conform normelor de dotare şi echipare locale cu aplicarea simbolurilor şi inscripţiilor distinctive ale Poliţiei Naţionale.
0
1,964
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!