Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Peugeot a publicat primele imagini cu sportcar-ul hibrid 508 Sport Engineered. Modelul se lansează în martie

25 Februarie 2020 - 17:18
Denis Godorozea
Peugeot a publicat primele imagini cu prototipul viitorului sportcar hibrid 508 Sport Engineered. Vârful de gamă a constructorului francez va avea un sistem de propulsie plug-in hybrid cu peste 350 CP la activ. Deocamdată, însă, francezii nu au dezvăluit informaţii despre substratul tehnic.
Versiunea de performanţă Peugeot 508 a fost anunţată anul trecut în cadrul Salonului Auto de la Geneva, unde francezii au prezentat conceptul viitorului model. Primele imagini prezintă prototipul de pre-serie, care ar putea debuta curând la una din expoziţiile auto mondiale, însă imediat ulterior va debuta şi versiunea de serie, or Peugeot va da startul vânzărilor din luna martie a acestui an. Apariţia coupe-ului stilat la Salonul Auto de la Geneva din acest an este exclusă — compania franceză nu va fi prezentă la eveniment.
Constructorul nu a dezvăluit informaţii despre substratul tehnic al versiunii de serie, însă cel mai probabil acesta va fi preluat în întregime de la conceptul de anul trecut. Amintim că acel model era propulsat de un sistem plug-in hybrid cu benzinar turbo de 1.6 litri sub capotă, asistat de două motoare electrice. La activ sportiva franceză livrează 360 CP, iar motoarele electrice sunt alimentate de la o baterie de 11.8 kWh, capabilă să-i asigure o autonomie de până la 50 km în regim electric. Astfel, viitorul Peugeot 508 Sport Engineered va fi nu doar cel mai puternic model din gamă, dar şi unul dintre cele mai eficiente.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter