Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Primele imagini cu noua generaţie Hyundai i20: compacta coreeană debutează la Geneva

18 Februarie 2020 - 16:09
Denis Godorozea
Până la premiera oficială a noii generaţii Hyundai i20 au rămas doar câteva săptămâni, iar în spaţiul web au fost publicate primele imagini cu viitoarea compactă coreeană. Hatchback-ul de serie are un aspect exterior ceva mai rezervat comparativ cu schiţele publicate anterior şi revoluţia în materie de design anunţată mai devreme de constructorul din Coreea de Sud.
Cea de-a treia generaţie a hatchback-ului adresat pieţei europene are un aspect exterior inspirat de la gama actuală Hyundai, fără agresivitate excesivă dar cu elemente stilate precum lumini LED frontale şi pe posterior mai ascuţite. Fascia frontală este dominată de un calandru generos cu grile de dimensiuni mari, unit cu farurile şi noua semnătură LED inclusă. Posteriorul a beneficiat de blocuri optice stilate, cu elemente LED parcă inspirate de la cele mai noi modele Lexus, cu element reflectorizant orizontal pe hayon care să unească blocurile optice între ele. Se pare, însă, că precum şi pe alte modele mai accesibile din gama Hyundai, elementul respectiv nu este unul funcţional.
Primele imagini dezvăluie una din versiunile de top Hyundai i20, cu elemente decorative cromate şi jante din aliaj de dimensiuni mari, atunci când versiunile incipiente vor fi lipsite de acest decor. Pentru prima dată compacta sud-coreeană va putea avea o caroserie bicoloră, cu plafon şi montanţi vopsiţi într-o culoare diferită de celelalte suprafeţe ale caroseriei. În gama noii generaţii i20 se va regăsi şi o versiune de performanţă, i20 N, iar opţional pentru motorizările standard va fi oferit pachetul de modificări exterioare N Line.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter