SUV-ul electric BMW iNEXT se prezintă în imagini noi sub camuflaj din timpul testelor de anduranţă

27 Februarie 2020, 16:18
Denis Godorozea
BMW a publicat imagini noi cu prototipurile versiunii de serie iNEXT, testate mai devreme în Africa de Sud în condiţii climaterice dificile. De această dată SUV-ul electric a fost supus testelor de anduranţă în condiţii de temperaturi maxime a aerului şi se pare că a făcut faţă cu brio noii provocări. Noile imagini oferă mai multe detalii despre silueta şi posibilităţile electromobilului pe drumuri neasfaltate, însă caroseria este în continuare acoperită cu peliculă protectoare.
Testele de anduranţă din Africa de Sud s-au desfăşurat în deşertul Kalahari. Pe lângă temperaturile înalte, inginerii bavarezi şi-au propus să testeze suspensia şi sistemul de propulsie într-un regim de exploatare mai aventuros, pe teren accidentat şi nisip. Astfel au loc setările finale ale sistemului de propulsie şi pentru regimurile de condus dedicate.
Ulterior BMW iNEXT va ajunge la o serie de teste prin Europa, inclusiv renumitul circuit Nurburgring, unde vor fi testate performanţele electromobilului de serie în regimul de exploatare sport. Premiera BMW iNEXT va avea loc pe parcursul anului viitor şi tot în 2021 bavarezii planifică să lanseze producţia de serie în cadrul uzinei din Dingolfing, Germania. Potrivit informaţiilor preliminare, BMW iNEXT va primi sistemul de propulsie eDrive de a cincea generaţie, similar cu cel utilizat de viitorul SUV electric BMW iX3, care urmează să debuteze curând, iar bateriile de la bord vor fi capabile să-i asigure o autonomie de circa 600 km.
0
1,325
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!