Tesla Cybertruck a acumulat peste jumătate de milion de comenzi preliminare!

19 Februarie 2020, 14:27
Denis Godorozea
Tesla Cybertruck a fost prezentat în premieră în toamna anului trecut — primul pick-up electric în gama constructorului american a devenit subiectul principal în rândul pasionaţilor auto pentru câteva săptămâni, în mare parte graţie aspectului său spartanic, dar şi caracteristicilor record în segment. Interesul pentru noua creatură a lui Elon Musk este demonstrat şi practic, de altfel, or în doar câteva luni monstrul electric a reuşit să acumuleze peste jumătate de milion de comenzi preliminare, iar asta deşi producţia nici nu a început încă!
Potrivit ultimilor informaţii, la ora actuală Tesla Cybertruck a acumulat peste 522,000 comenzi preliminare, însă datele nu au fost confirmate oficial de companie la moment. Ei bine, dacă e să ţinem cont de faptul că în SUA anual sunt comercializate peste un milion de pick-up-uri, interesul pentru pick-up-ul electric Tesla este justificat, în special în contextul în care abia în luna noiembrie a anului trecut Elon Musk a raportat un număr de 250 mii comenzi preliminare pentru Cybertruck. Tot atunci fondatorul Tesla a relatat că un asemenea număr de comenzi ar putea fi satisfăcut abia în 3-4 ani de la startul producţiei.
Sursa precizează, că majoritatea clienţilor care plasează comenzile preliminare optează pentru versiunea pick-up-ului cu două motoare electrice, aceasta fiind urmată de varianta de top cu trei motoare. Pentru plasarea comenzii preliminare persoanele interesate au de achitat o sumă prealabilă în mărime de 100 dolari. Preţul de pornire pentru Cybertruck cu un singur motor în SUA este de 39,900 dolari. Versiunea de mijloc, cu două motoare, porneşte de la 49,900 dolari, în timp ce varianta de top are un preţ de cel puţin 69,900 dolari.
0
1,544
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!