Toyota Centru Chişinău introduce un program de leasing mai avantajos pentru clienţii din Moldova

28 Februarie 2020, 16:32
Denis Godorozea
Toyota Centru Chişinău anunţă lansarea unui program de leasing mai avantajos pentru clienţii din ţara noastră. În cooperare cu BT Leasing importatorul oficial introduce programul Toyota Leasing cu o rată a dobânzii mai avantajoasă şi 0% comision de acordare.

Aşadar, pentru persoanele care îşi doresc un automobil nou, dar nu sunt dispuse să investească toţi banii imediat la achiziţie, Toyota Centru Chişinău lansează programul Toyota Leasing. În cadrul programului clienţii pot beneficia de un împrumut de până la 250,000 euro, cu dobândă de 7% şi 0% comision de acordare.
Finanţarea poate fi perfectată pe o perioadă de până la 5 ani, fiind posibilă rambursarea anticipată cu recalcul, iar pentru a depune cererea clientul are nevoie doar de buletin. Clientul nu este obligat să ofere garanţiisuplimentare sau să identifice fidejusori, iar evaluarea cererii are loc în cel mult 2 ore.

Doritorii de a solicita o finanţare prin intermediul noului program sau informaţii adiţionale sunt invitaţi să depună cereri la sediul Toyota Centru Chişinău "Continent", la sediul BT Leasing sau online.
0
2,752
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!