Toyota a publicat prima imagine cu noul SUV compact hibrid pentru piaţa europeană

18 Februarie 2020, 12:22
Denis Godorozea
Toyota a publicat prima imagine de teasing şi informaţii despre premierele pregătite pentru Salonul Auto de la Geneva din luna martie a acestui an. Niponii pregătesc premiere incendiare pentru expoziţia auto, dar şi un crossover nou de clasă compactă cu sistem hibrid de propulsie.

Niponii nu au dezvăluit prea multe detalii despre viitoarea premieră, însă cel mai probabil noul SUV se va situa pe o treaptă mai jos de actualul C-HR. Din prima imagine publicată de Toyota, aflăm că noul model va fi disponibil cu cel puţin două versiuni hibride, una clasică cu sistem de tracţiune pe puntea faţă, şi una de top cu tracţiune integrală electrificată AWD-i şi două motoare electrice la bord.
Nu se cunoaşte designul noului model, însă prima imagine etalează posteriorul maşinii, cu blocuri optice generoase inspirate de la noua generaţie Toyota RAV4. Din punct de vedere al substratului tehnic, cel mai probabil, noul model va fi apropiat de noua generaţie Yaris.

Pe lângă noul crossover la Geneva va avea loc premiera publică europeană a noilor modele Yaris, RAV4 Plug-In Hybrid, noua generaţie Mirai dar şi premierele versiunilor de performanţă GR Yaris şi GR Supra cu propulsor de 2.0 litri.
1
1,807
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!