Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Land Rover se dă în spectacol pe platoul de filmare James Bond: No Time To Die

18 Februarie 2020 - 13:38
Denis Godorozea
Land Rover a publicat imagini foto şi video cu cascadoriile şi spectacolul realizat de noul Defender pe platourile de filmare a peliculei James Bond: No Time To Die. 10 offroader-e britanice au fost angajate în scene spectaculoase pe care le vom putea urmări curând în noul film cu aventurile celebrului spion, iar până atunci cei de la Land Rover au publicat materiale video din culisele filmărilor.
Pentru producţia scenelor de acţiune au fost implicate 10 exemplare Defender de generaţie nouă, însă în filmul final, aparent, vor participa doar trei dintre ele, fiecare unitate având o misiune aparte în scenele ce vor fi incluse ulterior în film. Astfel, Defender a fost aruncat în aer în timpul filmărilor, iar un offroader a fost chiar răsturnat, pentru ca ulterior să aterizeze din nou pe cele patru roţi.
Potrivit informaţiilor furnizate de producătorii noului film din seria James Bond, offroader-ele britanice vor apărea într-o scenă spectaculoasă de urmărire la limite. Se pare că în cadrul No Time To Die acţiunea se va petrece pe teritoriul Rusiei, or toate unităţile Defender apărute în scenă au numere de înmatriculare asemănătoare cu cele ruseşti.
Pentru scenele au fost utilizate nu mai puţin de 10 unităţi Defender, însă toate în versiuni standard, unica modificare comparativ cu versiunea de serie fiind barele de siguranţă de la bord. Land Rover Defender va marca debutul comercial în primăvara acestui an. Premiera peliculei No Time To Die în cinematografe va avea loc la 2 aprilie 2020.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter