Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Acest Mercedes-Benz 420 SEL (W126) extrem de îngrijit se vinde acum la un preţ foarte accesibil

24 Martie 2020 - 17:12
Denis Godorozea
Un exemplar mai special Mercedes-Benz W126 se vinde în aceste clipe la licitaţie — sedanul 420 SEL din imagini este extrem de îngrijit, aşa cum puţine limuzine de această generaţie au mai rămas în zilele noastre. Preţul indicat la această oră este, însă, unul foarte accesibil, ca pentru un model clasic într-o astfel de interpretare şi stare tehnică.
Actualul proprietar a achiziţionat sedanul în 2019, însă potrivit informaţiilor furnizate pe pagina de licitaţie, automobilul a fost deservit şi întreţinut doar pe teritoriul statului California, nu a participat la accidente rutiere, iar pe caroserie există doar două defecte minore. Acelaşi lucru se referă şi la habitaclul tapisat cu piele al maşinii — tapiseria originală nu a suferit prea mari defecte timp de cei 33 ani de exploatare în care a parcurs circa 90 mii mile, echivalentul a circa 144,840 kilometri.
Acest Mercedes-Benz 420 SEL a fost produs în 1987 şi are sub capotă benzinarul V8 de 4.2 litri, capabil să dezvolte 221 CP şi 325 Nm cuplu maxim, distribuit pe puntea spate prin intermediul cutiei automate cu 4 rapoarte. Sedanul este extrem de generos dotat, cu comenzi electrice pentru geamuri, oglinzi şi scaunele faţă. Planşa de bord include inserţii din lemn natural, iar pe consola centrală se regăseşte un sistem de climatizare automat.
Maşina este vândută la licitaţie, care va finaliza astăzi în câteva ore. Preţul indicat la ora actuală este de doar 2,700 dolari americani, mai mult decât accesibil pentru o bijuterie clasică de 33 de ani într-o stare tehnică aproape perfectă!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (68 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter