Acest Mercedes-Benz Pullman restaurat tocmai a fost vândut cu aproape 1 milion de euro

11 Martie 2020, 17:33
Denis Godorozea
BRABUS Classic, divizia atelierului de tuning german, a publicat imagini cu o nouă operă de artă din secolul trecut, reabilitată cu forţele angajaţilor iscusiţi, astfel încât să fie ca nouă. Bijuteria pe patru roţi nu a căutat prea mult timp un nou proprietar — acest Mercedes-Benz 600 Pullman tocmai a fost vândut pentru suma de 949,000 euro!
Acest Mercedes-Benz 600 Pullman a fost produs în 1967. Nu se cunoaşte ce parcurs indica odometrul şi care a fost starea maşinii când aceasta a ajuns în mâinile celor de la BRABUS Classic, însă acum, după toate lucrările operate, maşina este ca nouă, de parcă abia ieri ar părăsi uzina, iar odometrul indică 0 kilometri parcurşi.
Pullman W100 utilizează benzinarul V8 M 100 de 6,332 cm3, capabil să livreze 250 CP şi 503 Nm cuplu maxim, gestionat de o cutie automată. În ipostaza respectivă limuzina imensă poate accelera până la 100 km/h în 9.7 secunde, având o viteză maximă de 205 km/h — caracteristici demne pentru o berlină luxoasă cu o greutate de peste 2.5 tone.
Bijuteria reabilitată l-a costat mult pe noul proprietar — 949,000 euro. Cu siguranţă, însă, fericitul cumpărător nu regretă nici un cent cheltuit pe Pullman, care va prelua un loc special în colecţie şi va fi punctul de atracţie pentru toată lumea la orice eveniment la care acesta va veni cu limuzina clasică.
0
1,611
GALERIE FOTO (31 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!