Acest Volvo V70, produs în 2006, a parcurs un milion de kilometri şi este în stare tehnică bună

24 Martie 2020, 10:32
Denis Godorozea
Reprezentanţa canadiană Volvo a relatat despre o unitate V70 de a doua generaţie care a reuşit să parcurgă un milion de kilometri şi este într-o stare tehnică bună. Pentru această performanţă şi cifa frumoasă de pe odometru proprietara maşinii s-a ales cu diverse cadouri din partea constructorului suedez.
Comunicatul succint publicat de Volvo nu a oferit prea multe detalii despre maşină, însă. Astfel, se cunoaşte că break-ul a fost produs şi achiziţionat în 2006 şi de atunci este în posesia unei familii, care de curând a mai achiziţionat un break suedez, un Volvo V60, însă nu renunţă la vechea maşină. Suedezii nu au relatat, însă, despre problemele tehnice raportate la această maşină şi prin ce lucrări de mentenanţă a trecut aceasta timp de cei 14 ani de exploatare intensă. Nu se cunoaşte nici tipul propulsorului de sub capotă, însă cel mai probabil este vorba despre un motor pe benzină, de 2.0, 2.4 sau 2.5 litri.
Rita Neuman a achiziţionat acest Volvo V70 în 2006 cu scopul de a-l utiliza predominant în activităţile din organizaţia de caritate din care face parte împreună cu soţul ei. Astfel, în escapadele lungi pe drumurile Canadei maşina parcurgea anual nu mai puţin de 75 mii kilometri anual.
0
5,789
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!