Aşa arată versiunea actualizată Hyundai Creta: modificări stilistice minime şi acelaşi substrat tehnic

6 Martie 2020, 17:22
Denis Godorozea
Pe parcursul ultimilor ani cei de la Hyundai au actualizat cel mai accesibil SUV din gamă pe majoritatea pieţelor unde este prezent modelul. Acum a venit rândul versiunii destinate pieţei din Rusia, exact aceeaşi care este livrată ulterior şi în ţara noastră. Modelul nu a suferit modificări radicale, însă, în materie de design, iar substratul tehnic a rămas acelaşi.

Prima imagine publicată de divizia rusească Hyundai surprinde partea frontală a SUV-ului accesibil. Modificările de aici se limitează strict la calandru, care a primit o structură interioară nouă, în timp ce pe alte pieţe Creta a primit şi bare de protecţie noi. Nu au fost publicate imagini cu posteriorul şi ambianţa interioară, însă voci apropiate companiei sugerează că nici aici nu au intervenit prea mari schimbări. Probabil, va fi modificată doar structura interioară a blocurilor optice spate. Odată cu actualizarea vor fi disponibile câteva seturi de jante cu design original, de 16 şi 17 ţoli.
Din punct de vedere al substratului tehnic modificări nu există — confirmă oficialii Hyundai în Rusia. SUV-ul va fi echipat în continuare doar cu două motoare pe benzină, de 1.6 şi 2.0 litri, ce livrează 123 şi, respectiv, 150 CP. Motoarele se cuplează standard la cutia manuală cu 6 rapoarte, iar opţional clienţii pot opta pentru cutia automată cu 6 rapoarte.

Actualizarea din acest an sugerează că Hyundai nu se grăbeşte să lanseze în Rusia cea de-a doua generaţie Creta, care a debutat mai devreme în alte ţări cu denumirile ix25 şi Venue. După facelift, însă, sud-coreenii vor lansa o versiune mai specială pentru Creta rusească, denumită Black Edition, însă nu au specificat modificările aplicate.
1
1,327
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!