Atelierul Vilner a creat un Land Rover Discovery cu habitaclu original, unic în lume

9 Martie 2020, 16:51
Denis Godorozea
Atelierul bulgar de tuning Vilner este specializat pe personalizarea automobilelor noi şi celor rulate, iar printre proiectele tunerilor iscusiţi se enumeră modificări pentru supercar-uri de excepţie, la preţ de sute de mii sau chiar milioane de euro. Însă cei de la Vilner sunt gata să realizeze şi visele clienţilor cu automobile produse cu mai mulţi ani în urmă, odometrele cărora indică zeci de mii de kilometri, precum şi în cazul acestui Land Rover Discovery de generaţie precedentă, proprietarul căruia a solicitat tunerilor să realizeze un proiect original, care să distingă acest offroader britanic de toate celelalte din trafic.
La proiect a participat şi proprietarul maşinii, de altfel, care a comunicat propriile idei la o cafea cu Atanas Vilner, fondatorul atelierului de tuning din Bulgaria. Cei de la Vilner au ascultat cu atenţie preferinţele noului client şi au punctat primele schiţe venind, totodată, cu recomandări. Imediat cei doi au ales şi tipul inserţiilor decorative noi de la bord, optând pentru inserţii din lemn natural, care să se regăsească acum pe planşa de bord, panourile portierelor şi pe volan.
Tapiseria originală a fost înlocuită cu una nouă, din piele combinată cu Alcantara, de o culoare mai deschisă şi mai fină la atingere, scaunele fiind acoperite cu piele perforată şi ornamente distinctive cu cusături în formă de celule. Cei de la Vilner s-au oferit să înlocuiască toate elementele din plastic de la bordul lui Discovery cu unele naturale, însă se pare că clientul nu şi-a dorit acest lucru, însă tunerii precizează că cele rămase din plastic sunt mai puţin vizibile şi nu deranjează tabloul general.
Bineînţeles, cei de la Vilner nu au dezvăluit preţul modificărilor, or acesta poate varia mult în funcţie de preferinţele şi solicitările clienţilor. Apelând la atelierul bulgar tunerii pot solicita modificări originale şi design distins, cu tot soiul de elemente de tapiserie şi inserţii decorative, lista cărora este limitată strict de imaginaţia clientului.
0
1,376
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!