BMW anunţă amânarea Concursului de Eleganţă Villa d’Este din cauza pandemiei de coronavirus

25 Martie 2020, 09:13
Denis Godorozea
Încă un eveniment auto notoriu planificat pentru următoarele luni a avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus Covid-19 — bavarezii anunţă amânarea Concursului de Eleganţă Villa d’Este. Planificată iniţial pentru zilele de 22 — 24 mai 2020, expoziţia va avea loc în luna octombrie a acestui an.
Concursul de Eleganţă Villa d’Este este organizat anual în Europa, fiind una dintre cele mai importante şi exclusive expoziţii auto clasice. Ca unul dintre organizatori, BMW nu ezită să se prezinte la expoziţie cu diverse bijuterii pe patru sau două roţi, cu modelele clasice reabilitate sau concepte inspirate din epoca clasică a industriei auto. De altfel, la Concurs au acces şi alţi constructori auto, care pot participa cu propriile concepte sau modele clasice.

Deocamdată cei de la BMW anunţă amânarea expoziţiei pentru toamna acestui an, Concursul de Eleganţă Villa d’Este urmând să aibă loc între 16 şi 18 octombrie. Nu este exclus, însă, ca evenimentul să fie anulat definitiv în acest an, dacă pandemia va evolua şi mai grav. O decizie finală în acest sens ar urma să fie propunţată în luna iunie.
La ora actuală, conform statisticilor furnizate de Roylab Stats, pandemia de coronavirus Covid-19 a afectat 197 ţări din lume, fiind înregistrate peste 426 mii cazuri de infectare. Boala a provocat aproape 19 mii decese omeneşti, iar circa 109 mii persoane au fost vindecate. În Moldova la 24 martie au fost confirmate 125 cazuri de infectare, un deces şi două persoane vindecate.
0
1,136
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!