Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW dezvăluie detalii despre viitoarea generaţie Seria 7! Nava amiral va avea o versiune 100% electrică

19 Martie 2020 - 12:53
Denis Godorozea
BMW a dezvăluit informaţii savuroase despre viitoarea generaţie Seria 7. Noua navă amiral bavareză va fi lansată în următorii ani şi pentru prima dată va obţine o versiune 100% electrică, iar accentul în lista motorizărilor va fi pus pe sistemele electrificate de tip plug-in hybrid. Motorizările clasice pe benzină şi motorină nu vor dispărea, însă.
Informaţii despre apariţia unei versiuni electrice în gama Seriei 7 au apărut în presă acum un an, iar bavarezii au şi confirmat informaţia printr-un comunicat de presă despre rezultatele financiare pentru anul 2019. În comunicat cei de la BMW au relatat că noua generaţie a limuzinei de top va fi oferită cu propulsoare diesel mai eficiente, propulsoare pe benzină, versiuni plug-in hybrid şi pentru prima dată cu o versiune electrică.
Aceste detalii nu fac prea multă claritate în caracteristicile viitoarelor propulsoare, însă voci apropiate companiei sugerează că viitoarea versiune electrică a Seriei 7 va miza pe două versiuni cu diferite baterii. Varianta incipientă va utiliza o baterie de 80 kWh, pe când cea de top va avea o baterie de 120 kWh, sau chiar mai mare. Cu aceste caracteristici limuzina de top va oferi o autonomie generoasă de peste 700 km.
La moment nu se cunoaşte data sau anul lansării noii generaţii. Aceasta ar putea chiar să întârzie un pic pe fundalul electrificării sporite a întregii game de modele, iar actualul sedan a şi beneficiat de curând de un facelift consistent de mijloc de carieră. Totuşi, această Seria 7 electrică ar putea fi una dintre cele 5 electromobile promise de BMW pentru finalul anului 2021.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter