Bonusuri de mii de euro pentru angajaţii de rând Volkswagen pentru performanţele din 2019

16 Martie 2020, 09:34
Denis Godorozea
Volkswagen anunţă bonusuri de mii de euro pentru angajaţii de rând a companiei. Potrivit informaţiilor distribuite de constructorul german, mai mulţi angajaţi ai întreprinderii vor beneficia de bonusuri în mărime de 4,950 euro pentru performanţele reuşite pe parcursul anului 2019.
Germanii nu au anunţat, însă, care este numărul angajaţilor, care vor beneficia de premii. De menţionat, că în 2019, pentru performanţele obţinute cu un an mai devreme, circa 100 mii de angajaţi al constructorului german au beneficiat de premii în mărime de 4,750 euro. Pentru rezultatele anului 2019 o parte din angajaţi au beneficiat de premii în avans, în mărime de 1,690 euro ca adaos la salariul din luna noiembrie a anului trecut. Cea de-a doua parte a sumei, în mărime de 3,260 euro, va fi oferită în luna mai a acestui an.
De altfel, premiile de mii de euro pentru performanţele obţinute pe parcursul anului sunt răspândite în rândul constructorilor auto europeni. Mai devreme cu mesaje similare au venit cei de la Daimler, care au anunţat bonusuri de circa 4,000 euro pentru angajaţii companiei.
0
1,187
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!