Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cum arată un VW Jetta de a doua generaţie cu doar 21,000 km parcurşi după 31 ani de la producţie?

25 Martie 2020 - 10:29
Denis Godorozea
O ediţie limitată Volkswagen Jetta de a doua generaţie, păstrată într-o stare tehnică perfectă, cu doar 21,000 kilometri indicaţi pe odometru, este vândută acum în Canada. Sedanul face parte din seria exclusivă Trophy, care a enumerat în Canada doar 500 unităţi comercializate. Astfel, viitorul proprietar se va bucura de un model de epocă, îndrăgit de milioane de oameni din întreaga lume, care a mai fost îmbunătăţit din uzină cu tot soiul de opţionale şi elemente de decor originale.
Fiecare exemplar din ediţia Jetta Trophy a avut o caroserie vopsită în nuanţa Midnight Blue, iar caroseria maşinii din imagine este perfect păstrată, deşi automobilul a fost produs acum 31 ani. Pe exterior sedanul special se distinge prin bare de protecţie restilizate, cu prize de aer adiţionale pe partea frontală. Aspectul exterior este finisat de jantele de 15 inch, livrate de BBS, şi decorul personalizat cu dungi albe şi inscripţii distinctive.
Habitaclul este realizat în nuanţe de gri şi negru, cu scaune sport Recaro cu suport lateral mai profilat, tapiserie combinată din piele şi ţesături. Din lista opţionalelor pentru versiunea respectivă standard au fost incluse un sistem de climatizare automatizat, geamuri acţionate electric şi sistem audio. Volkswagen Jetta Trophy este propulsată de un benzinar de 1.8 litri, cu 4 cilindri, ce livrează 123 CP. Resursele motorului sunt gestionate de cutia manuală cu 5 rapoarte, ce transmite cuplul pe puntea faţă.
Maşina din imagini este vândută la licitaţie şi a reuşit să atragă mai mulţi pasionaţi auto, preţul la ora actuală fiind de 16,300 dolari. Acesta ar putea fi, însă, mai mare într-un final, or licitaţia va lua sfârşit peste două zile.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (24 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter