Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Dacia şi Renault se alătură luptei cu pandemia: constructorii oferă medicilor 100 automobile

27 Martie 2020 - 18:10
Denis Godorozea
Dacia şi Renault au venit cu un comunicat emoţionant pentru medicii şi spitalele din România, dar şi întreaga societate — constructorii auto au anunţat că se alătură luptei cu pandemia de coronavirus în România şi oferă gratuit spitalelor 100 automobile.
Potrivit presei române, spitalele din ţară se confruntă cu lipsă acută de echipamente necesare pentru a preveni răspândirea pandemiei de coronavirus. În acest context, companiile private se alătură sistemului medical cu soluţii inedite, cei de la Dacia şi Renault oferind 100 automobile pentru angajaţii sistemului medical — maşinele vor fi utilizate pentru transportarea medicilor din întreaga ţară.
Afară de Dacia şi Renault, o altă companie privată din România a anunţat că va sprijini sistemul medical cu un ajutor de acest gen, oferind Institutului Naţional de Boli Infecţioase trei unităţi Peugeot Rifter. Anunţul a fost făcut de importatorul oficial al mărcilor Peugeot, Citroen şi DS în România.
În România au fost înregistrate 1,292 cazuri de infectare cu coronavirus Covid-19. Infecţia a provocat 24 decese, în timp ce 115 persoane au fost vindecate. La nivel global la ora actuală sunt înregistrate 567,722 cazuri de infectare, iar în ţara noastră potrivit ultimilor date sunt 199 cazuri confirmate de infectare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2020 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter