Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Donald Trump solicită constructorilor americani să înceapă producţia echipamentelor medicale

20 Martie 2020 - 11:58
Denis Godorozea
După ce acum câteva zile premierul britanic a cerut constructorilor auto autohtoni să înceapă producţia echipamentelor şi dispozitivelor medicale, cu o solicitare similară pentru marii constructori auto americani a venit şi Donald Trump. În contextul pandemiei globale de coronavirus Covid-19 sistemul medical din întreaga lume s-a ciocnit cu o mare provocare — lipsa dispozitivelor de ventilare artificială a plămânilor.
Constructorii auto americani au venit rapid cu o reacţie — Ford, FIAT-Chrysler Automobiles şi General Motors au declarat că sunt gata să contribuie la ameliorarea situaţiei prin orice mijloc posibil, inclusiv prin producţia echipamentelor medicale. Deşi în constructorii au anunţat sistări de producţie la uzinele din SUA, aceştia au menţionat că pot lansa producţia dispozitivelor medicale pe linii anumite linii de producţie.
Amintim că aparatele de ventilare artificială a plămânilor sunt extrem de solicitate în contextul pandemiei de coronavirus Covid-19, or infecţia poate provoca în anumite cazuri stări de pneumonie acută, iar persoanele infectate nu sunt în stare să respire de sine stătător.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter