Ford Transit va avea o versiune 100% electrică! Primul teaser şi informaţii oficiale

5 Martie 2020, 09:27
Denis Godorozea
Ford anunţă oficial lansarea unei versiuni 100% electrice pentru utilitara Transit. Americanii au publicat prima imagine de teasing şi informaţii oficiale despre viitorul concurent pentru Mercedes-Benz eSprinter, însă premiera vehiculului electric comercial nu va avea loc curând, or lansarea pe piaţă va avea loc abia peste doi ani.

Versiunea electrică a utilitarei Transit este parte a programului de electrificare a brandului Ford, pentru realizarea căruia americanii au investit peste 11.5 miliarde dolari. Alături de transit în acest plan de lungă durată au fost incluse modelele Mustang Mach-E dar şi viitoarea versiune electrică a pick-up-ului F-150, care este şi cel mai solicitat model din segment pe piaţa din SUA.
Ford nu a dezvăluit detalii despre substratul tehnic al viitorului electromobil, însă a specificat că aceasta va fi disponibilă într-o mare varietate de versiuni, cu câteva tipuri de baterii şi nivele de autonomie, dar şi în versiuni cu ampatament standard şi cu ampatament mărit.

Odată cu lansarea versiunii electrice cei de la Ford îşi propun să introducă o serie de tehnologii noi adresate, în primul rând, clienţilor corporativi. Printre acestea se enumeră şi sistemul Ford Telematics, care permite monitorizarea automobilului la distanţă şi, inclusiv, verificarea stării tehnice. Concomitent Transit-ul electric va fi echipat cu cele mai noi sisteme de asistenţă pentru şofer şi siguranţă activă din portofoliul constructorului american.
0
1,701
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!