Hrişcă şi hârtie igienică la achiziţia unui Mitsubishi L200: marketing ciudat în Rusia

31 Martie 2020, 09:26
Denis Godorozea
Pandemia de coronavirus Covid-19 a provocat în mai multe ţări ale lumii criză de produse de primă necesitate. În SUA, de exemplu, unele centre comerciale s-au confruntat cu cerere imensă pentru hârtia igienică, iar în Rusia, afară de hârtie, printre produsele preferate de cumpărători se enumeră şi hrişca. De altfel, pe seama unei asemenea cereri imense mediul online a fost inundat de tot soiul meme-uri şi glume, însă marketerii din Rusia au zis că e o metodă de a spori vânzările auto — un showroom din Moscova oferă cadou gratuit o benă burduşită cu hrişcă şi hârtie igienică la achiziţia unui Mitsubishi L200! Asta da marketing actual!
Un clipuleţ video filmat într-un showroom din Moscova a fost distribuit pe un site de divertisment din Rusia. Potrivit informaţiilor oferite de autorul video-ului, la achiziţia unui Mitsubishi L200 clienţii vor beneficia de un set generos de hrişcă şi hârtie igienică, o cantitate de bunuri echivalentă cu 500 kilograme!

Nu am găsit mai multe informaţii sau anunţuri oficiale despre o astfel de promoţie, deci ar putea fi vorba despre o glumă pusă la cale de angajaţii showroom-ului în contextul cererii sporite pentru aceste produse înregistrate în Rusia pe parcursul ultimilor zile. Chiar şi aşa, uite că angajaţii nu s-au lenevit în a umple bena pick-up-ului nipon cu jumătate de tonă de produse!
0
2,463
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!