Hyundai va achita creditele de leasing ale clienţilor săi timp de 6 luni pe fundalul epidemiei de coronavirus!

17 Martie 2020, 11:11
Denis Godorozea
Hyundai a anunţat că va acoperi plăţile lunare de credit şi leasing pentru clienţii care au achiziţionat automobilele mărcii, inclusiv modelele din gama premium Genesis. Timp de 6 luni clienţii care au achiziţionat în credit o maşină a constructorului sud-coreean dar au rămas acum fără un post de muncă din cauza epidemiei de coronavirus, vor fi scutiţi de plata ratelor lunare. De menţionat, însă, că acest program este valabil doar pe teritoriul şi pentru clienţii din SUA.
Pe fundalul răspândirii epidemiei de coronavirus de tip nou, Covid-19, pe teritoriul SUA, reprezentanţa nord-americană Hyundai a luat o decizie impresionantă pentru a-şi susţine clienţii locali. Astfel, timp de 6 luni clienţii din SUA, care au achiziţionat un automobil Hyundai sau Genesis prin intermediul programurilor de finanţare Hyundai Capital şi Genesis Finance, vor fi scutiţi de plata ratelor lunare.
De scutiri şi ajutor pot beneficia doar clienţii care au achiziţionat sau planifică să achiziţioneze un automobil între 14 şi 30 aprilie 2020 şi doar în cazul în care aceştia au rămas fără postul de muncă din cauza măsurilor întreprinse de autorităţi în vederea combaterii răspândirii infecţiei. De scutiri similare pot beneficia şi clienţii care au închiriat un automobil Hyundai sau Genesis G70, care nu vor fi obligaţi să achite rata lunară pentru chirie timp de 3 luni, dar vor putea utiliza în continuare maşinile.
0
1,989
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!