Imagini spion: noul Ford Bronco Sport a fost deconspirat înainte de premiera oficială

10 Martie 2020, 09:41
Denis Godorozea
Americanii anunţau cu multe luni mai devreme revenirea faimosului Ford Bronco în gamă — primele informaţii despre relansarea offroader-ului au apărut în mediul online încă în 2018, iar de atunci fanii au fost ţinuţi în suspans cu informaţii noi, imagini de teasing şi poze "spion" cu prototipurile de teste. Premiera oficială a fost planificată pentru sfârşitul lunii martie, însă primele imagini neoficiale cu maşina complet decamuflată au publicate acum.
Aşadar, segmentul offroader-elor pătrăţoase va marca revenirea unui jucător bine cunoscut de amatorii offroader-ului şi industriei auto americane. Primele imagini surprind versiunea incipientă Bronco Sport, care are, însă, un limbaj stilistic comun cu variantele de top Bronco. Deşi americanii s-au inspirat de la offroader-ele de epocă în materie de design, noul Bronco are forme şi linii de design mai ondulate, precum şi în cazul noii generaţii Land Rover Defender. Modelul britanic nu va fi un rival pentru Bronco, or maşina americană va ocupa un segment mai accesibil de piaţă, unde se va duela direct cu Jeep Wrangler.
Ford Bronco are la bază platforma cu cadru dur preluată de la actualul Ford Ranger, iar de la pick-up-ul american va moşteni şi gama de motorizări din seria EcoBoost, cu benzinare turbo cu 3 şi 4 cilindri. Precum şi Wrangler, Bronco va fi oferit în versiuni spartanice, mai accesibile, cu plafon şi portiere detaşabile.
Premiera noului Ford Bronco este planificată la finalul acestei luni. Iniţial vor debuta nivelele de echipare de top, iar modelul din imagini, Bronco Sport, va marca debutul ceva mai târziu. Lansarea pe piaţă va avea loc până la finalul acestui an sau în primele luni ale anului viitor.
0
1,463
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!